Info livrare

Orice comanda plasata pe www.lenjerie-renerofe.ro beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei.

Durata Livrarii
Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta de livrare.
Produsele  se livreaza in Bucuresti 1-2 zile lucratoare, in functie de ora plasarii comenzii.
Produsele se livreaza in tara 2-3 zile lucratoare.

Derularea Comenzii:
•    Lansarea comenzii (telefonic sau pe site) - dupa lansarea comenzii, veti primi un telefon de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra.
•    Prelucrarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In mod exceptional, situl www.lenjerie-renerofe.ro poate prelucra comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat in pagina de contact. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi prelucrate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare;
•    Confirmarea prelucrarii comenzii se face prin trimiterea unui mesaj  pe adresa de email indicata de dumneavoastra. In unele cazuri, un reprezentant de vanzari va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului;
•    Livrarea comenzii - daca ati primit mesajul pe email, produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare.

Modalitati de livrare
Lenjerie-renerofe.ro efectueaza livrari prin societatea  de curierat rapind Fan Courier.
Preferinte legate de livrare - puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata, fara nici un cost suplimentar.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. In cazul in care acesta este deteriorat, va rugam sa ne contactati telefonic.

Livrarea produselor
Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, va vom expedia produsele cu un ambalaj suplimentar.

www.lenjerie-renerofe.ro avizeaza in scris, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost expediat. Eventuale plingeri legate de lipsa avizarii nu vor fi acceptate.

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari lenjerie-renerofe.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.