Termeni si conditii

TERMENII GENERALI DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE

 

Acest site este intretinut si administrat de Primedia Grup SRL . Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Primedia Grup SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

ACCESUL LA MAGAZINUL ONLINE

Primedia Grup SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul. Primedia Grup SRL are dreptul de a selecta prin acceptare sau refuzare clientii inregistrati si comenzile inregistrate daca datele sau actiunilor lor sunt indoielnice, poate anula comenzile realizate fara invocarea motivelor ce au dus la aceste actiuni.

CONFIDENTIALITATE

Primedia Grup SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate  sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

 INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Primedia Grup SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor efectuate in magazinul online.

Primedia Grup SRL nu incurajeaza SPAM-ul,  nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office.primedia@primediagrup.ro

RETURNARI SI GARANTII

Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000).

Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original nedeteriorat, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare (data AWB) de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email sau numarul de fax din pagina de contact, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice . Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de mesagerie FanCourier avand ca destinatar: Primedia Grup b-dul Decebal 14 Bl.S6 Ap.7. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ), Primedia Grup SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Exceptii: In cazul constarii unor defecte de fabricatie costurile de returnare sunt in sarcina noastra, acest lucru este putin posibil intru-cat verificam produsele inaintea expeditiei.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a Primedia Grup SRL si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Primedia Grup SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. Primedia Grup SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate

TAXE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Primedia Grup SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.Orice conflict aparut intre Primedia Grup SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.